); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

FĂ-ȚI  ANALIZELE! Este început de an și tu, om bun, ai idei, dorințe și planuri  pentru 2015 și  vrei ca visele să ți se împlinească și nimic  să nu stea în calea  îndeplinirii lor, așadar, ce ai zice să te asiguri că starea  sănătății tale este una magnifică? Știai că analizele de sânge   te pot ajuta să previi boli grave și uneori îți pot salva viața? Iată, câteva exemple:

– Conform evidențelor medicale, 1 din 4 femei și 1 din 8 bărbați cu vârsta peste 50 de ani suferă de osteoporoză. Indentificarea precoce a bolii și aplicarea măsurilor adecvate sunt esențiale în tratarea „hoțului tăcut” (denumire asociată osteoporozei) și în prevenirea slăbirii și fracturarii oaselor.

– Un alt factor de risc pentru sănătate îl reprezintă creșterea nivelului de colesterol în sânge. Nivelul ridicat de LDL (low density lipoproteins – proteine cu densitate mică) în sânge – cunoscut și sub denumirea de „colesterol rău” – poate determina depunerea de grăsimi pe pereții arterelor, favorizând îngroșarea peretelui arterial și apariția aterosclerozei, afecțiune ce stă la baza majorității bolilor cardiovasculare.

– Există o varietate de teste care pot identifica prezența diabetului sau pre-diabetul.

FĂ-ȚI ANALIZELE!Investește în sănătatea ta!