); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

Anul 2020 a fost un an pe care nu il vom uita curând, a fost un an al schimbărilor, a fost un an în care am conștientizat mai mult ca niciodată ca cel mai de preț bun al nostru este Sănătatea.

Misiunea Asociației Investește în Sănătate este promovarea sănătății sub toate aspectele ei, prin promovarea unui stil de viață sănătos, a unor valori sănătoase și puternice, a principiilor de viață echilibrată, stabilă și armonioasă, precum și a susținerii educației pentru sănătate atât pentru publicul larg cât și pentru profesioniștii din domeniul sănătății.Sănătatea este o resursă pentru viața de zi cu zi, este un aspect esențial al existenței noastre, după cum spunea Hippocrate ,” Sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea”, tocmai de aceea Asociația Investește în Sănătate a considerat că prin implicarea sa în promovarea sănătății și a educației pentru sănătate va crește gradul de conștientizare al oamenilor în ceea ce privește importanța sănătății.

Viziunea noastră, a Asociației Investește în Sănătate este “Oameni sănătoși pentru o lume sănătoasă!”. Oamenii sunt cheia, sunt generatorii de progres și considerăm că investiția în sănătate, atât ca societate, cât și ca individ reprezintă o investiție în noi înșine și în viitorul nostru, motto-ul Asociației fiind, de altfel,” Investește în Sănătate, Investește în Tine! “.Investiția în sănătate generează oameni sănătoși, adică o lume sănătoasă.

Vă așteptăm să vă alăturați misiunii noastre susținând gratuit prin completarea formularului 230 investiția continuă în sănătate.