); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

Apel pentru viata, apel catre oameni!

Aceasta pagina este destinata afisarii anunturilor umanitare facute in scopul adunarii sumelor de bani, pentru salvarea celor grav bolnavi. Sumele de bani destinate acestora, nu intra in contul Asociatiei Investeste in Sanatate, ci direct in cele afisate in dreptul fiecarui caz.

Cine doreste sa posteze un anunt umanitar, este rugat sa acceseze intai:
Regulamentul pentru cazurile umanitare,  pentru a vedea, ce acte trebuiesc puse la dispozitia Asociatiei Investeste in Sanatate, in vederea afisarii cazului.

Cine doreste sa-i fie sters cazul umanitar postat pe aceasta pagina, este rugat sa faca o cerere in scris (un e-mail trimis pe adresa: contact@investesteinsanatate.ro), in care sa treaca numarul de telefon la care poate fi gasit, pentru a verifica veridicitatea cererii. Altfel, cazul va ramane postat.

Regulament apeluri umanitare

Pentru ca un apelul umanitar sa fie publicat in aceasta sectiune, este necesara respectarea tuturor regulilor si prezentarea tuturor documentelor/materialelor cerute.

Nu vor fi afisate solicitarile incomplete!

Asociatia Investeste in Sanatate accepta prezentarile cazurilor in care sunt implicati adulti, copii, batrani care necesita urgente medicale, interventii complexe si foarte costisitoare, cazuri extreme in care ajutorul este urgent, necesar si evident.

Necesar:

 • Descrierea succinta a cazului.
 • Descrierea pe larg a cazului.
 • Certificate medicale si orice alte dovezi pentru gravitatea bolii.
 • In cazul copiilor, acordul parintilor de a publica materialele trimise pe pagina de web a Asociatiei Investeste in Sanatate. Acordul trebuie sa fie semnat si scanat.
 • Numele unei persoane de contact, care se va ocupa de comunicare in privinta anuntului. Aceasta persoana nu este necesar sa fie parte din familie dar este necesar sa-si asume responsabilitatea de a comunica in permanenta cu noi, cu privire la evolutia starii de sanatate, sume de bani adunate, etc.
 • Persoana de contact trebuie sa trimita o copie a actului de identitate insotita de o declaratie prin care isi asuma raspunderea pentru organizarea actiunii umanitare.
 • Numerele de cont in care se pot efectua donatii.
 • Copii scanate ale extraselor de cont bancare. Extrasele se vor prezenta cel putin saptamanal.

Recomandat (nu sunt obligatorii dar sunt indicate):

 • Scanari sau link-uri catre aparitiile in media (optional).
 • Poze, preferabil portrete.
 • Video-uri cu cei bolnavi (acestea se vor incarca pe www.YouTube.com, sau pe site-uri asemanatoare).
 • Un scurt istoric al cazului cu datele cele mai importante.

In situatia in care nu se furnizeaza periodic datele mai sus mentionate, dupa ce sunt contactati de catre un voluntar al Asociatiei Investeste in Sanatate , cazul umanitar va fi inchis.

Daca aveti nevoie de asistenta sau aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati la: contact@investesteinsanatate.ro

Va multumim!

Asociatia Investeste in Sanatate

Investeste in Sanatate! Investeste in Tine!