); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

Misiunea Asociației  Investește în Sănătate   este promovarea sănătății sub toate aspectele ei, prin promovarea  unui stil de viață sănătos, a unor valori sănătoase și puternice, a principiilor de viață echilibrată, stabilă și armonioasă, precum  și a susținerii educației pentru sănătate atât  pentru publicul larg cât  și pentru profesioniștii din domeniul sănătății.Motivația care a stat la baza înființării  Asociației Investește în Sănătate a avut ca punct de plecare  definiția Organizației Mondiale a Sănătății conform căreia “Sănătatea este o stare pe deplin favorabilă atât fizic, mintal cât și social, și nu doar absența bolilor sau a infirmităților”. Mai târziu a fost inclusă în această definiție și „capacitatea de a duce o viață productivă social și economic”.Sănătatea este o resursă pentru viața de zi cu zi, este  un aspect esențial  al existenței noastre, după cum spunea Hippocrate ,” Sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o   preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea”, tocmai de aceea Asociația Investește în Sănătate a considerat că prin  implicarea sa în promovarea sănătății și a educației pentru sănătate va crește gradul de conștientizare al  oamenilor în ceea ce privește importanța  sănătății.

Viziunea noastră, a Asociației Investește în Sănătate este  “Oameni sănătoși pentru o lume sănătoasă!”. Oamenii sunt cheia, sunt generatorii de progres și considerăm  că investiția în sănătate, atât ca societate, cât și ca individ reprezintă o investiție în noi înșine și în viitorul nostru,  motto-ul Asociației fiind, de altfel,” Investește în Sănătate, Investește în Tine! “.Investiția în sănătate generează oameni sănătoși, adică o lume sănătoasă.

Vă așteptăm să vă alăturați  misiunii noastre susținând gratuit prin completarea formularului 230 investiția continuă în sănătate! Formular_donatie 3,5% 2020