); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');
Sorina Aurica

Sorina Aurica

Membru fondator

Sunt Sorina Aurica,  sunt un om, un om ca toti ceilalti, un om cu bune  si cu rele. Sunt un om a carui viata a fost presarata cu multe lectii pe care m-am straduit sa le invat, un om care si-a pus multe intrebari, a citit mult, a vrut sa inteleaga mai mult oamenii si tot ceea ce se intampla in jur, pentru a putea trai mai bine, mai frumos, pentru a putea darui si iubi sanatos. Sunt un om care a inteles ca sanatatea este un rezultat al armoniei interne, ca suntem conectati intre noi, ca totul are un sens, ca raspunsurile sunt in noi insine.

De profesie sunt farmacist, am o experienta de peste 16 ani in diferite ramuri ale industriei farmaceutice. Mi-am inceput cariera lucrand direct in slujba pacientului, ca – farmacist in farmacie. Am vazut, am simtit durerea, boala si suferinta oamenilor, nevoia lor de empatie si compasiune, nevoia lor de sustinere, de informatie. De peste 12 ani, am profesat in posturi de conducere , mi-am largit universul cultural si profesional, am cunoscut alte perspective asupra sanatatii si treptat, treptat, s-a conturat o imagine de ansamblu asupra acestui domeniului al sanatatii.

Dincolo de toate, dincolo de expertiza profesionala, de diferitele pozitii ocupate, dincolo de cifre, dincolo de manifestarile stiintifice, dincolo de schimbarile din domeniul sanatatii, in fiecare etapa a vietii mele, ca om si ca profesionist in domeniul sanatatii am inteles, stiu si o spun raspicat: oamenii sunt cei care conteaza. Conteaza sa facem lucruri unii pentru ceilalti, sa ne sustinem reciproc, sa ne dam sanse, conteaza sa construim cu oameni, pentru oameni si in folosul oamenilor. Si atunci , orice facem, va dainui.

Intelegand acest aspect, am dorit sa transmit mai departe acest mesaj umanist si  din pasiune, am trecut dincolo de profesie si am devenit blogger, speaker motivational si consilier de dezvoltare personala. Am participat la diferite conferinte, am sustinut ateliere de dezvoltare personala si mai presus de toate, am sustinut o continua pledoarie pentru sanatate ca si concept integrativ.

Si cum va spuneam sunt doar un om, un om cu o viziune si o misiune clara, dar un om care alaturi de un colectiv de oameni inimosi, profesionisti in domeniul sanatatii si cadre universitare, are sansa sa fie membru fondator al Asociatiei Investeste in Sanatate. Suntem o asociatie care credem in oameni, credem in potentialul care se afla in fiecare dintre noi. Sustinem educatia in sanatate, oferim suport si incredere, credem cu tarie ca investind in sanatate, investim in noi insine si in viitorul nostru. De aceea motto-ul Asociatiei Investeste in Sanatate este:

Investeste in Sanatate! Investeste in Tine!


Suport și Mentenanță asigurată de Websites Seller