); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

Nevoia de a avea încredere în noi înșine,  în tot ceea ce facem ne este comună tuturor. Căutăm în noi înșine resursele interioare care să ne dea putere  să  trecem peste  etapele dificile din viață, să găsim cheia către  ceilalți, să ne îndeplinim visele, să evoluăm  profesional. Indiferent de situație, un fapt este comun și repetabil, nevoia de încredere în relațiile interumane. Cu toții avem nevoie  să fim de încredere și  să avem încredere în ceilalți.

Acest  frumos drum al încrederii începe cu noi înșine, cu încrederea în sine. Cărarea  importantă care ne va duce pe acest drum este aceea a cunoașterii de sine, a explorării zăcămintelor naturale din propria ființă, a deslușirii lecțiilor de viață  și a afla cine suntem și care ne e menirea. Încrederea  în sine este un act de trezire interioară, trezire care în exterior ne generează relații autentice și bazate pe încredere.Încrederea  în relațiile cu ceilalți  este un cumul de învățăminte , de speranța, de curaj, de dragoste de viață .

Dacă ai încredere în tine însuți, inspiri încredere altora.  Cu cât mai repede vei avea încredere în tine, cu atât mai repede vei ști cum să trăiești.

Johann Wolfgang von Goethe