); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');

Drumul  spre  success,  pavat  cu emotii  sanatoase

Insasi  etimologia  cuvantului  emotie din  latinescul  “ emotionis” ne demonstreaza  ca, inca din cele mai vechi timpuri , oameni  au fost  constienti  de  trairile lor. Emotiile umane sunt complexe. Fie pozitive, fie negative, acestea   exprima  reactiile la stimuli interni  sau externi. Legatura  stransa  dintre  emotii  si sanatate  nu mai este de mult un secret.

Suntem diferiti  si oglindim diferit realitatea,  suntem  impactati  diferit de ceea ce se intampla .  Fericire ,  tristete, , depresie  sau  la bucurie  extrema, in toata viata noastra , experimentam o serie  de emotii. Fiecare din aceste trairi determina  o reactie  in corpul nostru si ne poate afecta sanatatea.

Sanatatea  emotionala  este  esentiala  pentru  sanatate, pentru  succes  in cariera si in relatiile interumane.In trecut,  cercetatorii  au crezut ca succesul ii face pe  oameni fericiti .Studii recente  arata ca, de fapt, lucrurile stau invers.  Fericirea  vine din interior, iar oamenii  fericiti  au energie si optimism si gasesc  resursele de care au nevoie   pentru indeplinirea  obiectivelor propuse.

 

Investeste in  Sanatate!

Investeste in Tine!